Gyors - A DAO személyre szabott üzenetekkel célozza meg a potenciális fogyasztókat, display rendszeren keresztül, összeállítva az optimális, dinamikus bannert, a másodperc töredéke alatt.

Költséghatékony - A Banner Designer modul segítségével automatikusan, grafikai munka nélkül tudod a dinamikus kreatívokat elkészíteni. A generált, dinamikus bannerek a weboldaladon szereplő összes termékét képesek megjeleníteni anélkül, hogy arra több száz kreatívot kelljen gyártani. Maximalizálja a konverziót, miközben egyszerűsíti, költséghatékonnyá teszi a gyártási folyamatot.

Személyre szabott - A rendszer elkészíti a bannert és eljuttatja célzottan a fogyasztókhoz. A kampány során gyűjtött adatoknak köszönhetően személyre szabható a kommunikáció, ezáltal növelhető a kampány hatékonysága és a brand vagy termék iránti bevonódás.

Más üzenettel célozhatod meg azokat, akik még nem jártak a weboldalon és más üzenetet jelenítünk meg azoknak, akik már eljutottak ugyan a weboldalra, de ott nem történt konverzió végül.

Rugalmas - A banner attól is dinamikus, hogy módosítható,és újratervezhető a kampányon belül akár többször is anélkül, hogy újra le kellene adni a loader bannereket. A változás a loader bannerekben azonnal megjelenik.